Hvem vi er

Skirevyen
Gymnasveien 6
1400 Ski

Tlf : 97 17 94 91
post@skirevyen.no

Vår nettstedsadresse er: http://www.skirevyen.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som Skirevyen 2019 samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg. Opplysninger som samles inn automatisk:
  • Din IP-adresse
  • Nettleseren og enheten du bruker
  • Dato og tidspunktet for ditt besøk, og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vårt kontaktskjema blir ikke lagret på nettsiden men sendt på e-post til adminstrasjonen.
Kontaktskjema samler inn navn, epost og telefon i tillegg til de kommentarer gitt i skjema. Innholdet blir håndtert som ordinær e-post.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Denne siden henter inn en video fra Youtube.com som spilles i starten. Dette medfører at det opprettes cookies som om du også besøker Youtube.com

Når du bestiller biletter blir du sendt videre til vår leverandør av slike tjenester.

Analyse

Vi bruker Google Analytics til å spore besøk på siden. Dette gjør vi for å forstå bedre hva våre besøkende ser på og for hvordan vi kan forbedre oss.

Vi har også en enklere analytics tjeneste som lager besøksstatistikk på vår egen side.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med andre med unntak av de tjenester som er inkludert på siden og som da innhenter sine egne opplysninger for å levere tjenesten. Slike tjenester er :

  • Google Analytics
  • Youtube

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. 

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi samler ikke inn personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved lekkasjer blir berørte parter kontaktet og gjort oppmerksomme på situasjonen. Berørte tjenester blir stengt/oppdatert for å hindre videre lekkasjer. 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar opplysninger fra Aksimet spamtjeneste for å blokkere ut søpplemeldinger. Dette er en automatisk tjeneste som ikke identifiserer brukerne.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Det bygges ikke profiler eller samles brukeropplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.